Medisch Specialistische Verpleging Thuis

 

De Gouden Leeuw Groep Thuiszorg biedt medisch specialistisch verpleegkundige zorg aan met betrekking tot de thuissituatie en verricht verpleegkundige werkzaamheden in opdracht van huisartsen, specialisten en verpleeghuisartsen. De vraag naar gecompliceerd verpleegtechnisch handelen in de thuissituatie neemt toe. Steeds meer handelingen die voorheen alleen in het ziekenhuis werden verricht, worden nu ook in de thuissituatie toegepast. Ons team biedt complexe verpleegkundige zorg. Veel mensen zijn met deze speciale zorg enorm gebaat. Dit biedt de mogelijkheid om een ziekenhuisopname zo lang mogelijk uit te stellen, te verkorten of om de ziekenhuisbehandeling thuis te vervolgen. Voor de patiënt betekent de thuisbehandeling meer vrijheid, minder reistijd en een vertrouwde omgeving.

Medisch Specialistisch Verpleegkundige zorg Thuis (MSVT) wordt door de thuiszorg van De Gouden Leeuw Groep verricht en is gespecialiseerd in het verlenen van complexe, medische zorg. Denk aan infusen, antibioticabehandelingen, chemotherapie, pijnbestrijding, beademing en bewaking van vitale functies.

 

Zeven dagen per week, 24 uur per dag

De medewerkers in de thuiszorg staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Ook tijdens vakanties, in weekends en op feestdagen. Kortom, wanneer het u uitkomt! We zijn daarom ook 24 uur per dag bereikbaar.

Actueel
Contact opnemen
Nieuws