Ervaringen zijn er om gedeeld te worden……

Eevaringen en waarderingen over De Gouden Leeuw Groep kunt u vinden op www.ZorgkaartNederland.nl

 

Hieronder zijn enkele ervaringen opgeschreven door cliënten die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden in onze Zorghotels.

 

"Na een heupoperatie in ziekenhuis “De Gelderse Vallei” ben ik voor revalidatie naar dit zorghotel in Zelhem gekomen. Ik heb een geweldige kamer, voorzien van alle gemakken. De persoonlijke verzorging is goed. Een pré vind ik dat hier de medicatie, injecties e.d.  alleen door verpleegkundigen worden gegeven. Ook de fysiotherapie is naar wens. Al het personeel is vriendelijk en heel attent. De maaltijden zijn smakelijk en worden aantrekkelijk gepresenteerd. Hoewel ik in Ede woon en geopereerd ben, kan ik dit zorghotel iedereen van harte aanbevelen."

 

                                                                                                  Henny Benedek,

                                                                                                  Ede.

 

 

"Na een zware tijd te hebben gehad, kwam ik hier om even tot rust te komen. En dat is héél goed gelukt! Het personeel is heel vriendelijk, attent en neemt echt de tijd voor je. De verzorging is geweldig. Ik had een prima kamer, het eten was heerlijk en goed verzorgd. Geen moeite was teveel om het ons naar de zin te maken. Mocht ik ooit nog eens in een situatie komen, dat ik zorg nodig heb, dan weet ik wel waar ik weer naar toe zal gaan."

 

                                                                                                 Annelies Bekers,

                                                                                                 Eibergen.

 

"Na een flinke longontsteking en ongelukkige valpartij op het ijs kwam ik hier in dit zorghotel in mijn eigen woonplaats terecht, om een paar weken bij te komen en verzorgd te worden. En het is heel goed bevallen. Een mooi, ruim opgezet zorghotel met prima kamers/zorgstudio's voor diegenen, die tijdelijk zorg of verpleging nodig hebben. Van alle gemakken voorzien. Goede bedden, eigen badkamer met toilet, televisie en internetaansluiting. Al het personeel is vriendelijk en attent. Geen moeite is teveel om het de bewoners/patiënten naar de zin te maken. Er worden ochtenden voor klassieke muziek georganiseerd, films (in de eigen bioscoopzaal),  er is een creatieve ochtend enz.  De maaltijden zijn smakelijk en worden dagelijks vers gemaakt. Glas wijn hoort daar ook bij. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren, is, dat het overal zo heerlijk schoon en verzorgd is. Elke dag wordt je was opgehaald, die je dan de volgende (of daarop volgende) dag weer tiptop verzorgd terugkrijgt. Echt met zorg gewassen en gestreken. Al met al een prima plek om te vertoeven!"

 

                                                                                                      Jacqueline van Rijn,

                                                                                                      Zelhem. 

Actueel
Contact opnemen

De Gouden Leeuw Groep
Postbus 607
7000 AP Doetinchem

T 0314 - 62 82 00
F 0314 - 62 82 01

Nieuws