Arrangementen bij Zorgbad Zonnewater

 

Speciaal voor u bieden wij verschillende arrangementen, die wij met uiterste zorg voor u hebben samengesteld in onze volledig aangepaste accommodatie.

Ook als u langer niet in het water bent geweest of minder mobiel bent. U kunt overal staan en wij zorgen met persoonlijk hulp dat u heerlijk kunt bewegen en ontspannen. 

Duo arrangement -  € 25,00 p/p

Samen genieten van het warme water. Gasten worden verwelkomd met koffie/thee en ontvangen een persoonlijke uitleg. Er is hulp beschikbaar bij het omkleden als dat gewenst is. 

Centraal staat het bewegings-en ontspanningsprogramma (onder begeleiding) in het warme water. U heeft een keuze uit een programma gericht op:

  • Nek en schouders
  • Rug, Heupen en Knieën
  • Ontspanning  

Na afloop is er tijd om even bij te komen en wat te drinken in de ontmoetingsruimte.

  • Desgewenst kunt u een massagebehandeling reserveren.

 

Relax arrangement -  €  37,50 p/p

Samen of individueel genieten van het warme water en een massage behandeling. Gasten worden verwelkomd met koffie/thee en een persoonlijke uitleg. Er is hulp beschikbaar bij het omkleden als dat gewenst is. 

We bieden hier een bijzondere vorm van ondersteuning, gericht op ontspanning en bevorderen van mobiliteit. In het warme water werkt  u onbelast  aan uw gezondheid.  

Vooraf of na afloop van uw programma in het warme water geniet u van een ontspannende massage behandeling.

 

Actief  arrangement - € 45,00 p/p

Dit programma sluit aan op vele ziektebeelden en beperkingen waar mensen verder mee moeten maar wel fit willen blijven. Bewegen is de nieuwe norm en samen of individueel bouwt u steeds meer conditie op. Gasten worden 2 x tijdens hun verblijf verwelkomd in Zonnewater en naast een persoonlijk beweegplan is er hulp beschikbaar bij het omkleden als dat gewenst is. 

Het programma gericht op:

  • Nek en schouders
  • Rug, Heupen en/of Knie

 Na afloop is er tijd om even bij te komen en wat te drinken in de ontmoetingsruimte.

  • Desgewenst kunt u een massagebehandeling toevoegen
Actueel
Contact opnemen
Nieuws