Verblijfskosten

 

Voor het verblijf met zorg in de Zorghotels worden verblijfskosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw verzekeringspakket, kunt u een vergoeding  tot wel 100%  van de verblijfskosten ontvangen voor uw verblijf in onze zorghotels - herstellingsoorden. De Gouden Leeuw Groep heeft met de meeste zorgverzekeraars afspraken gemaakt over deze vergoeding van herstelzorg.

Graag informeren wij u over de vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars.

 

De Zorghotels van De Gouden Leeuw beschikken over stijlvolle één- of tweepersoonskamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen, een oproepsysteem, telefoon, tv en de mogelijkheid van internet.

 

Verblijfskosten*

Zorgkamer                         Laag - Keppel         € 135,00
Zorgkamer                         Zelhem                   €  145,00
Zorgappartement locatie   Zelhem                   €  158,00

Tweede persoon op basis van vol pension      €    73,00

 

De verblijfskosten worden niet vanuit de Wlz of ZVW vergoed en betaalt u als cliënt zelf. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw verzekeringspakket, kunt u een vergoeding ontvangen voor het verblijf in het zorghotel -herstellingsoord. Een aantal zorgverzekeraars hebben een vergoeding opgenomen voor verblijf in een zorghotel. Een belangrijk gegeven is dat de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep aangesloten zijn bij Stichting Nederlandse Herstellingoorden en Zorghotels (SNHZ). Graag informeren wij u over de vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars.

 

Zorgkosten

De zorg (persoonlijke verzorging en verpleging) wordt geleverd op basis van uw zorgplan en de daaraan toegewezen indicatie. Maakt u gebruik van een PGB (persoonsgebonden budget), dan wordt hieruit de zorgkosten betaald. Deze worden berekend aan de hand van de vastgestelde NZa -tarieven maal de geleverde zorguren.

 

* Jaarlijks zullen de prijzen op 1 januari worden geïndexeerd op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal bureau voor Statistiek (CBS).

 

In de verblijfskosten zijn nagenoeg alle facetten van het verblijf opgenomen;

  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Koffie / Thee / Fris
  • Deelname activiteiten
  • Gebruik Fysiotherapie / Fitnessruimte (locatie afhankelijk)
  • Wifi internetaansluiting

 

Er zijn 24 uur per dag verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig waardoor deskundige hulp en ondersteuning gegarandeerd is.

 

Hotelovernachtingen*

1 persoon         € 76,00     inclusief ontbijt

2 personen       € 96,00     inclusief ontbijt

Familie             € 66,00     inclusief ontbijt

 

 

* Bij alleen hotelovernachtingen gaan wij ervan uit dat u geen beroep doet op onze zorgorganisatie en hulpmiddelen. Jaarlijks zullen de prijzen op 1 januari worden geindexeerd op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal bureau voor Statistiek (CBS).

 

Wilt u meer informatie over uw specifieke situatie met betrekking tot het verblijf, de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar of wilt u zich inschrijven voor tijdelijke zorg, neemt u dan contact op met:

 

U kunt De Gouden Leeuw Groep bereiken via telefoonnummer 0314 - 62 82 00.

Actueel
Contact opnemen

De Gouden Leeuw Groep
Postbus 607
7000 AP Doetinchem

T 0314 - 62 82 00
F 0314 - 62 82 01

Nieuws