Dagbesteding

 

Als zelfstandig wonende oudere kunt u extra ondersteuning misschien goed gebruiken. Naast de hulp die u wellicht al van familieleden, buren of de thuiszorg krijgt, is deelnemen aan de dagbesteding van De Gouden Leeuw Groep een mogelijkheid. De Gouden Leeuw Groep biedt verschillende vormen van dagbesteding (dagbesteding basis en dagbesteding psychogeriatrisch), passend bij uw wensen.

 

De dagbesteding biedt een gevarieerd dagprogramma dat is afgestemd op de behoeften en wensen van de bezoekers waarbij er aandacht is voor het stimuleren van de zelfredzaamheid, het bevorderen van de sociale contacten en het ontwikkelen van de eigen vaardigheden. Dagbesteding is voor ouderen die extra ondersteuning of verzorging nodig hebben. Dankzij dagbesteding kunnen ouderen langer thuis blijven wonen en worden mantelzorgers (partner, familie en kennissen) ontlast.

 

Dagbesteding biedt begeleiding voor één of meerdere dagdelen per week en vindt plaats op de verschillende locaties van De Gouden Leeuw Groep. De dagindeling en de activiteiten verschillen per locatie.

Actueel
Contact opnemen

Dagverzorging
Burg. van Panhuysbrink 1E
6997 AA Hoog Keppel

T 0314 - 38 05 44
F 0314 - 38 37 63

Nieuws