Leren bij De Gouden Leeuw Groep

Leren bij De Gouden Leeuw Groep, is leren op maat!

 

Kwaliteit is één van de belangrijkste uitgangspunten van De Gouden Leeuw Groep. Onze (toekomstige) medewerkers zijn een belangrijke schakel in het proces om kwaliteit te kunnen leveren. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het ‘leren’ binnen de organisatie.

Leerafdeling

Trots zijn wij op onze eigen leerafdeling. De leerafdeling is bedoeld voor BOL-stagiaires die een zorgopleiding volgen. Op de leerafdeling worden leerlingen gedurende een periode opgeleid tot zelfstandige medewerkers. Er wordt gewerkt volgens een stageplan welke is opgesteld door alle betrokken partijen. De stagiaires worden begeleid door onze praktijkopleider en werkbegeleiders op de locatie.

Leer-arbeidsplaatsen

Wil je bij ons werken en tegelijkertijd een opleiding volgen? Dan bieden wij hiervoor BBL-trajecten aan. Dit houdt in dat je in dienst komt op basis van een leer-arbeidsovereenkomst en een salaris ontvangt conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Kijk voor de mogelijkheden bij onze actuele vacatures.

Stages

Er zijn binnen onze organisatie veel stage-mogelijkheden voor leerlingen van het VMBO, MBO en HBO. We werken hierin veel samen de ROC’s uit de regio. Ook spelen wij actief in op aanvragen voor maatschappelijke stages. De Gouden Leeuw Groep is een erkend leerbedrijf van SBB en Kenwerk.

 

Voor meer informatie over leren bij De Gouden Leeuw Groep kun je contact opnemen met de afdeling P&O: personeelszaken@degoudenleeuwgroep.nl / 0314-628200

Actueel
Contact opnemen

De Gouden Leeuw Groep
Postbus 607
7000 AP Doetinchem

T 0314 - 62 82 00
F 0314 - 62 82 01

Nieuws